NLP Master Practitioner Distansutbildning

icon-money
Spara pengar
Du sparar ca. 70% av priset jämfört med att läsa kursen på traditionellt vis.
icon-time
Spara tid
Du behöver inte transportera dig till och från utbildningsplatsen.
icon-calendar
Lär dig i din egen takt
Du kan läsa kursen i din egen takt och när det passar dig. Börja i dag!
icon-device-smartphone
Din egen enhet
Du kan följa kursen på din egen dator, mobil eller surfplatta.

Detaljer om NLP Master Practitioner

Hur går NLP Master Practitioner-utbildningen till?

Utbildningen sker online här på sidan och du får tillgång till hela kursen, inklusive allt material, direkt från start. Du kan följa kursplanen eller skapa din egen planering för hur du går igenom materialet.

Du loggar in på kurssidan och går igenom så mycket av materialet som du har tid/lust med i dag, och arbetar med övningarna som hör till.

Om du har några frågor, se våra Frågor/svar eller skriv en fråga till den lektion som din fråga gäller. Andra elever kan hjälpa dig, eller så svarar din NLP-lärare och hjälper dig vidare.

Många elever vill samarbeta och antingen träffas eller använda Skype/ Facetime för att arbeta tillsammans med materialet.

 

Vem vänder sig NLP Master-utbildningen till?

Kursen passar alla som önskar gå NLP Master Practitioner, som är fortsättningskursen i Neuro Lingvistik Programmering. Den ger en större inblick i NLP och de färdigheter som behövs för att arbeta professionellt med NLP.

Metoderna som lärs ut under kursens gång har ett brett användningsområde och du har nytta av färdigheterna både i privatlivet och i arbetet, till exempel i kontakten med kunder, samarbetspartners och kollegor.

NLP Master Practitioner bygger vidare på de kunskaper du fick i NLP Practitioner och du lär dig att använda NLP på ett djupare och mer omfattande sätt.

Vad kan vi erbjuda dig under din NLP Master Practitioner-utbildning?

icon-user-group
Online Sparring
Du kan få online sparring, prata med andra kursdeltagare och komma överens om att träffas och träna de olika teknikerna.
icon-user-couple
Feedback
Du har möjlighet att skicka in film på dina övningar och få feedback på dina färdigheter inom Neuro Lingvistisk Programmering.
icon-certificate
Quiz
Efter varje delkurs hittar du ett quiz som du kan ta för att mäta dina egna förmågor. Det ger dig en snabb inblick i vad du är bra på och vad du behöver träna mer på. Du kan göra quizen så många gånger du vill.
icon-document-notes
Tentamen
Hela utbildningen avslutas med ett examensuppgift där du förklarar olika begrepp inom NLP och demonstrerar metoder. Du har ett helt år på dig att göra din tentamen, så det finns gott om tid.

NLP-Online.se

nlp-online.se erbjuder NLP Master Practitioner som distanskurs, för att du lätt ska komma igång. Vi utbildar NLP Practitioners och NLP Master Practitioners i hela Norden, sedan 2011.

http://nlp-online.se

nfnlp-logo
 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Hela min utbildning har tjänat in sig själv nu, jag kan bara säga att DET FUNGERAR JU. Jag ser fram emot ett liv utan begränsningar, med massor av nya upplevelser och möjligheter för mig själv - och så är det ju häftigt att veta att jag kan hjälpa andra med att få nya möjligheter i deras liv.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Superbra utformat, enkelt och tillgängligt – klart att användas i min vardag på en gång.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Succé, jag fick det att fungera relativt snabbt. Otroligt att något så “enkelt” kan ha så stor effekt!”

  NLP Practitioner

Praktiska detaljer om utbildningen NLP Master Practitioner 

Kursen är öppen 24 timmar om dygnet, året runt - så du kan komma åt den när du vill. Kursmaterialet är flexibelt och ger dig möjlighet att studera 30 minuter här och där eller ta hela kursdagar där du går in på detaljer i materialet och gör övningar.

Oavsett om du sitter hemma i soffan eller på stranden i Spanien så kan du följa kursen. Du väljer själv om du vill använda dator, mobil eller surfplatta, beroende på vad som passar för dagen.

Det enda du behöver är en enhet med högtalare eller hörlurar, ett skrivblock, och något att anteckna med.

FLEXIBELT

Du väljer själv när var och hur du ska studera.

ENKELT

Du får tillgång till det användarvänliga kursområdet där allt du ska använda finns lättillgängligt.

ANVÄNDBART

Du får materialet presenterat på ett sätt som gör det enkelt att börja använda NLP i din vardag redan i morgon.

BILLIGT

Du sparar 50-75% i förhållande till en traditionell NLP-utbildning och sparar dessutom in transportutgifter samt eventuella boendekostnader.

CERTIFIERAT

Du får en utbildning med certifikat från den ledande organisationen NFNLP som undervisar och certifierar i NLP i över 50 länder. 

 

Vi utbildar NLP Practitioners och NLP Master Practitioners i hela Norden

Du är mycket välkommen att vara med! Du får ett kvalitetssäkrat och beprövat kursförlopp som du kan genomföra helt i din egen takt.

Eksamination och Certifiering i NLP

När du har läst hela kursen kan du göra slutprovet. Provet innehåller en blandning av att svara på frågor, lösa en egen uppgift och inlämning av en filminspelning där du visar upp några olika tekniker. Efter godkänt resultat på provet så får du ett certifikat och registreras hos NFNLP.

Du hittar mycket mer information på hemsidan nlp-online.se: NLP Master Practitioner utbildning

Om du redan har en NLP Practitioner-certifiering

Från oss eller någon annan, så kan du börja direkt med NLP Master Practitioner. Skicka ditt diplom till oss via e-post efter registrering.

Du blir utbildad NLP Master Practitioner med certifikat från NFNLP