NLP Master Practitioner som nettstudier

icon-money
Spar penger
Du sparer ca. 70% av prisen ifht. Å ta utdannelsen på tradisjonelt vis.
icon-time
Spar tid
Du slipper å bruke tid på transport til og fra kursstedet.
icon-calendar
Lær i ditt eget tempo
Du kan ta utdannelsen i ditt eget tempo, etter dine behov.
icon-device-smartphone
Din egen enhet
Studer på din egen datamaskin, mobil eller ditt nettbrett etter dine behov.

Detaljer om NLP Master Practitioner

Hvordan fungerer NLP Master Practitioner utdannelsen?

Hele utdannelsen er tilgjengelig for deg her på nettsiden, du får tilgang til alt, inkludert ressurser og inspirasjon helt fra starten. Du kan følge kursplanen eller lage din egen plan hvor du går gjennom materialet når det passer deg.

Du logger inn på kurssiden og går gjennom den delen av materialet du har tid eller ønsker å lære om i dag - og jobber med de øvelsene som følger med.

Hvis du har spørsmål, vennligst se våre Spørsmål/Svar eller skriv et spørsmål til leksjonen ditt spørsmål knytter seg til. Andre kursdeltagere kan også hjelpe deg, ellers svarer din NLP trener og hjelper deg videre.

Mange kursdeltagere vil gjerne samarbeide og møtes, eller bruke Skype eller FaceTime for å jobbe sammen med kursmaterialet.

 

Hvem egner NLP utdannelsen seg for?

Kurset passer alle som ønsker videreutvikling innen Neuro Lingvistisk Programmering - nemlig NLP Master Practitioner. Kurset vil vil gi deg en større innblikk i NLP og de nødvendige ferdigheter for å arbeide profesjonelt med NLP.

Kurset henvender seg både til deg som ønsker å bruke kurset til privatbruk, og til deg som ønsker å bruke det i forbindelse med arbeid. Metodene har en stor anvendelsesbredde både personlig og med klienter/kunder/samarbeidspartnere/medarbeidere/kolleger.

NLP Master Practitioner bygger videre på den kunnskap du fikk i NLP Practitioner og lærer deg å bruke NLP på en mye sterkere og dypere måte.

Hva kan vi tilby spesielt for din NLP utdannelse?

icon-user-group
Online Sparring
Du får muligheten til å samarbeide på nett, diskutere med andre kursdeltagere og møte dem for å trene på forskjellige teknikker og øvelser.
icon-user-couple
Feedback
Du har muligheten til å sende inn video av dine øvelser og få tilbakemelding på ferdighetene dine.
icon-certificate
Quiz
Etter hver modul i kurset finner du en quiz som du kan ta for å få tilbakemelding på kunnskapen din. Det gir deg et raskt innblikk i hva du mestrer og hvilke emner du bør fokusere enda mer på.
icon-document-notes
Eksamen
Hele kurset avsluttes med en eksamensoppgave, hvor du forklarer forskjellige konsepter fra NLP og demonstrerer metodene.

NLP-Online.nu

nlp-online.nu tilbyr NLP Practitioner som nettstudier, slik at du kan komme i gang raskt. Vi har utdannet studenter i NLP Practitioner og NLP Master Practitioner i hele Norden siden 2011.

http://nlp-online.nu

nfnlp-logo
 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Hele utdannelsen min er tjent inn allerede, kan bare si at DET VIRKER JO! Jeg kan se frem til et liv uten begrensninger med massevis av opplevelser og nye muligheter for meg selv – og så er det jo herlig å vite at jeg kan hjelpe andre med å få nye muligheter i deres liv.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Kjempebra opplegg, enkelt og lett tilgjengelig – klart til å brukes i hverdagen med en gang.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Suksess, jeg fikk det til å fungere kjempefort. Utrolig at noe så “simpelt” kan ha så stor effekt!”

  NLP Practitioner

Praktiske detaljer om NLP Master Practitioner utdannelsen

Kurset er tilgjengelig hele døgnet, året rundt - du kan få tilgang når du vil. Kursmaterialet er fleksibelt og du har mulighetene til å studere 30 minutter litt her og litt der, eller ta hele kursdager hvor du arbeider mer i detalj med materialet og øvelsene.

Du kan studere på datamaskinen din på skrivebordet eller på nettbrettet ditt i sofaen eller ved bassenget i syden - det er helt opp til deg.

Du trenger ikke noe mer enn en datamaskin eller et nettbrett med høyttalere eller hodetelefoner, og en notatbok og noe å skrive med.

FLEKSIBELT

Du velger selv når og hvor du studerer.

ENKELT

Du får adgang til det overskuelige og brukervennlige kursområdet vårt som inneholder alt du trenger.

NYTTIG

Pensum presenteres slik at du kan bruke NLP i hverdagen din allerede fra første dag.

BILLIG

Du sparer ca 70% i forhold til å ta en tradisjonell utdannelse – og du sparer transportomkostningene til og fra utdannelsesstedet samt andre ekstra kostnader.

SERTIFISERING

Du får en utdannelse som er sertifisert av NFNLP som underviser og sertifiserer i NLP i over 50 land.

 

Vi utdanner NLP Practitioners og Master Practitioners i hele Norden

Du er også hjertelig velkommen til å bli med! Du får et kvalitetssikret kurs som du kan fullføre i ditt eget tempo.

Eksamen og sertifisering

Etter du har gjennomført kurset, kan du ta din online eksamen. Eksamenen består av en blanding av å svare på spørsmål, løse en egen oppgave og sende inn en video hvor du demonstrerer noen få teknikker. Etter bestått eksamen vil du motta et sertifikat og bli registrert hos NFNLP.

Du finner mye mer informasjon på nlp-online.nu: NLP Master Practitioner

Hvis du allerede har en NLP Practitioners sertifisering

Fra oss eller andre, kan du starte NLP Master Practitioner umiddelbart. Send inn ditt diplom til oss via e-post ved registrering.

Du blir utdannet NLP Practitioner med kursbevis fra NFNLP