NLP Master Practitioner som fjernstudie

icon-money
Spar penge
Du sparer ca. 70% af prisen ifht. at tage uddannelsen på traditionel vis.
icon-time
Spar tid
Du slipper for transporten til og fra kursusstedet
icon-calendar
Lær i dit eget tempo
Du kan läsa kursen i din egen takt och när det passar dig. Börja i dag!
icon-device-smartphone
Din egen enhed
Lær og studér på din egen computer, mobil eller tablet efter dit behov

Detaljer om NLP Master Practitioner

Hvordan forløber NLP Master Practitioner-uddannelsen?

Hele uddannelsen ligger online her på siden og du får adgang til det hele inkl. ressourcer og inspiration fra starten. Du kan følge kursusplanen eller lave din egen struktur for gennemgang af materialet.

Du logger ind på kursussiden og gennemgår den del af materialet du har tid/lyst til i dag - og arbejder med de øvelser som følger med.

Hvis du har spørgsmål kan du se vores Spørgsmål/svar eller skrive en spørgsmål til den lektion dit spørgsmål knytter sig til. Andre kursister kan hjælpe dig og ellers svarer din NLP træner dig og hjælper dig videre.

Mange kursister vil gerne samarbejde og enten mødes eller bruge Skype/Facetime til at arbejde sammen om materialet.

 

Hvem henvender NLP-uddannelsen sig til?

Kurset passer til alle der ønsker at tage overbygningen i Neuro Lingvistisk Programmering - nemlig en NLP Master Practitioner. Det giver dig et større indblik i NLP og de nødvendige færdigheder til at arbejde professionelt med NLP.

Kurset henvender sig både til brug privat som i arbejdsregi, da metoderne er bredt anvendelige både personligt og med klienter/kunder/samarbejdspartnere/medarbejdere/kollegaer.

NLP Master Practitioner bygger ovenpå den viden du fik i NLP Practitioner og lærer dig at bruge NLP på en meget stærkere og dybere måde.

Hvad kan vi tilbyde særligt for din NLP Master Practitioner-uddannelse?

icon-user-group
Online Sparring
Du kan få online sparring, tale med andre kursister og aftale at mødes og træne de forskellige teknikker og øvelser.
icon-user-couple
Feedback
Du har mulighed for at indsende video af dine øvelser og få feedback på dine evner.
icon-certificate
Quiz
Efter hvert modul i kurset finder du en quiz, du kan tage for at måle dine egne evner. Det giver dig et hurtigt indblik i hvad du er skarp i og hvilke emner der trænger til lidt mere arbejde.r träna mer på. Du kan göra quizen så många gånger du vill.
icon-document-notes
Tentamen
Hele forløbet afsluttes med en eksamensopgave, hvor du forklarer diverse koncepter fra NLP og demonstrerer metoder. Du har et helt år til at lave din eksamensopgave, så der er ingen stress og jag.

NLPKursus.dk

nlpkursus.dk udbyder NLP Practitioner som fjernkursus, så du hurtigt kan komme i gang. Vi har uddannet kursister i NLP Practitioner og NLP Master Practitioner i hele norden siden 2011.

http://nlpkursus.dk/

nfnlp-logo
 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Hele mit kursus har tjent sig ind nu, kan bare sige DET VIRKER JO. Jeg kan se frem til et liv uden begrænsninger med masser af oplevelser og nye muligheder for mig selv – og så er det jo fedt at vide at jeg kan hjælpe andre til at få nye muligheder i deres liv.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Super godt lavet, nemt og tilgængeligt – lige til at bruge i min hverdag med det samme. Materialet i denne NLP uddannelse er godt forklaret og let at forstå.”

  NLP Practitioner

 • Learnera - Lead Your Way ApS

  “Succes, jeg fik det til at virke relativt hurtigt. Utroligt at noget så “simpelt” kan have en så stor effekt.”

  NLP Practitioner

Praktiske detaljer om NLP Practitioner-uddannelsen

Kurset er åbent hele døgnet, året rundt - så du kan tilgå, når du ønsker. Kursusmaterialet er fleksibelt og giver dig mulighed for at få 30 minutter ind her og der eller tage hele kursusdage hvor du går i detaljer med materiale og øvelser.

Du siden er klar til både at blive gennemgået på computeren ved skrivebordet eller på en tablet i sofaen eller ved poolen i Sydspanien - du vælger selv hvordan.

Du har ikke brug for andet end en computer/tablet med højttalere eller høretelefoner og notesbog og noget at skrive med.

FLEKSIBELT

Du vælger selv, hvor og hvornår du vil studere.

ENKELT

Du får adgang til det brugervenlige kursusområde, hvor alt, du skal bruge, er let tilgængeligt.

BRUGBART

Du får materialet præsenteret, som gør det nemt at begynde at anvende NLP i hverdagen allerede i morgen.

BILLIGT

Du sparer 50-75% i forhold til en traditionel NLP-uddannelse, og du slipper desuden for udgifter til både transport og overnatning.

CERTIFICERET

Du får en uddannelse med certifikat fra NFNLP, en af verdens ledende NLP-organisationer, som underviser og certificerer i NLP i over 50 lande.

 

Vi uddanner NLP Practitioners og NLP Master Practitioners i hele Norden

Du er meget velkommen til at være med. Du får et kvalitetssikret og efterprøvet kursusforløb, som du kan gennemføre i dit helt eget tempo.

Eksamen og certificering

Efter du har gennemgået kurset, kan du tage den online eksamen. Eksamen er en blanding af svar på spørgsmål, løse en egen opgave og indsendelse af video af din demonstration af et par teknikker. Efter godkendt eksamen får du tilsendt certifikat og bliver registreret hos NFNLP.

Du kan finde meget mere information på siden nlpkursus.dk: NLP Master Practitioner

Hvis du allerede har en NLP Practitioner-certificering

Både fra os eller en anden udbyder, så kan du fortsætte direkte på NLP Master Practitioner. Du skal bare sende os dit diplom efter registrering.

Bliv uddannet NLP Master Practitioner med certifikat fra NFNLP