Er Jobsamtaleteknik noget for dig?

  • Spolerer din nervøsitet jobsamtalen?
  • Glemmer du, hvad du planlagde at sige?
  • Vil du have 100% styr på forberedelsen til jobsamtalen?
  • Vil du lære at sende de rigtige non-verbale signaler med dit kropssprog?
  • Ønsker du at skille dig positivt ud fra mængden af ansøgere?

Så er Kristian Kochs omfattende onlinekursus program, Jobsamtaleteknik, det perfekte kursus til at give din jobsøgning en saltvandsindsprøjtning.

Mand-til-jobsamtale

Boost din chance for at få drømmejobbet

med Kristian Kochs "Jobsamtaleteknik"

Onlinekurset er en komplet guide til dig, der ønsker at være helt klar til at takle den næste jobsamtale. Du får alle de effektive teknikker og råd, som kommunikations-eksperterne selv bruger, så du har de bedste muligheder for at få din kommende arbejdsgiver til at sige "Wow", når du har forladt lokalet.

Programmet er for alle, der vil sikre sig drømmejobbet, uanset tidligere erfaring med jobsamtaler - enkelt, ligetil og effektivt!

Håndgribeligt

Kurset er fyldt med avancerede teknikker, der er gjort let og håndgribeligt at lære. Ingen unødig fyld - kun ting, der virker!

Dybdegående

Gennem 29 omfattende lektioner lærer du at takle alle de udfordringer, jobsamtalen giver dig.

Fleksibelt

Du har adgang til kurset på både computer, tablet og smartphone, så du altid kan komme videre med næste lektion eller høre en igen.

"Filosofien bag min coaching er, at alle skal kunne forstå den"
- Kristian Koch

Hvad får du med Jobsamtaleteknik?

Mand tager jobsamtale kursus på nettet

Dit personlige kursus i jobsamtaleteknik indeholder:

  • Intro
  • Forberedelse
  • Nervøsitet
  • Kropssprog
  • Afslutning

3 dybdegående moduler med 29 lektioner

Gennem 29 spændende lektioner giver Kristian Koch dig alle de effektive teknikker og snedige tricks, der gør dig til jobsamtalens Supermand. "Jobsamtaleteknik" er struktureret, så alle kapitlerne supplerer hinanden, og du får de bedste og mest brugbare værktøjer til at takle jobsamtalen - ingen unødig fyld.

Lektionerne er fordelt over 5 overordnede afsnit, der gør gennemgangen let og overskuelig.

Og nårh ja, så giver afslutningen dig også lige det sidste gode råd - og det vigtigste!

Forberedelse

Fundamentet for den perfekte jobsamtale. Her får du hele 10 kapitler, som lærer dig, hvordan du skaber de bedste forudsætninger før jobsamtalen.

Nervøsitet

Få kontrol over nervøsiteten. Gennem 8 kapitler gennemgår vi, hvordan du bruger en række professionelle teknikker til at tøjle nervøsiteten. Husk, til jobsamtalen styrer du showet!

Kropssprog

Giv din kommende arbejdgiver et knivskarpt førstehåndsindtryk. I løbet af 9 uddybende kapitler lærer du om alle de psykologiske fordele, der kan sikre dig drømmejobbet.

Boost din jobsamtale med 360 graders indsats

Med Kristian Kochs videokursus "Jobsamtaleteknik" kommer du hele vejen rundt om alle de essentielle teknikker og værktøjer, der kan booste din jobsamtale og lande drømmejobbet.

Du vil ikke længere bare være én i mængden af ansøgere, men skille dig ud som en seriøs kandidat, din kommende arbejdsgiver vil få meget svært ved at afvise.

Naturlig, troværdig og selvsikker

Gennem kurset vil du lære at fremstå naturlig, troværdig og selvsikker, så du er klædt på til yde dit bedste, når du bliver kaldt til samtale.

Brug teknikkerne i din hverdag

Efter kurset vil du have en solid ballast af viden om teorier og teknikker, der vil gavne dig i hverdagen. Når du forstår psykologien bag kommunikation, har du altid en fordel.

Få styr på forberedelse, krop og nervøsitet med Kristian Kochs "Jobsamtaleteknik" - og øg dine chancer for at få jobbet